martes, 26 de noviembre de 2013

Una altre setmana aquí! Bona tarda des de Espai Jove.

Avui abans de separar-nos en grups no sabíem ven bé que fer, però alguns companys ens hem fixat que una de les monitores portava un “rosco” de colors molt semblant al del programa “PasaPalabra”. Quan ho hem vist els hi hem demanat de jugar! Aleshores ha començat una àrdua i emocionant batalla entre el grup de la cadira blanca i el grup de la cadira verda, quin fart de riure!  

¿Que hem fet per grups?

Nosaltres , el Grup Lila, hem aprés o entès que es un bon debat. Ha estat dirigit per la nostra monitora, la qual cosa feia que fos un debat tranquil i fluid!

El Grup Verd ha fet un taller de psicomotricitat que consistia en canastra pilotes de diferents mides en diversos llocs de la sala per treballar la psicomotricitat grossa i dibuixar per treballar la psicomotricitat fina.

Y el Grup Blau ha jugat a diferents jocs de taula, aquest cop han volgut exercitar el cervell!
Al final el Grup Blau i Verd han acabat fent relaxació a la sala més gran, quina barra! Almenys ens podien haver convidat...

El dijous no podrem fer el que teníem previst. Volíem anar a prendre alguna cosa tots els grups junts, però ho hem canviat per assajar les actuacions que es celebraran el dia del discapacitat. ¡Quina emoció!


Atentament el Grup Lila

No hay comentarios:

Publicar un comentario